(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Zamonaviy ta’lim texnologiyalari, interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda individual yondashuv asosida tashkil etilgan darslarning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning nutqiy rivojlanishi, muloqot kompetensiyasi va mustaqil fikrlashini shakllantirishda innovatsion metodlarning o‘rni ochib berilgan.