Boshlang’ich sinf o’quvchilarida ifodali o’qish ko’nikmalarini shakllantirish yo’llari (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining so‘zlarni xato o’qish  sabablari, o‘quvchilarni o’qishga o‘rgatish, tilga sezgirlikni o‘stirish bo’yicha fikrlar  keltirilgan.