"PEDAGOGIK AMALIYOTDA TALABALARNI KASBIY-AMALIY FAOLIYATGA TAYYORLASH ORQALI IJODIY QOBILIYATINI TAKOMILLASHTIRISH” (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda pedagogik amaliyot jarayonida talabalarni kasbiy-amaliy faoliyatga tayyorlash orqali ularning ijodiy qobiliyatlarini shakllantirish va rivojlantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar, metodik tavsiyalar va amaliy tajribalar asosida talabaning kasbiy kompetensiyasini mustahkamlash, ijodkorligini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.