O‘ZBEK XALQI QADRIYATLARIDA JAMIYATNING O‘RNI VA JAMIYAT RIVOJIDA “OILA” KONSEPTINING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Maqolada qadriyat tushunchasi, ozbek xalqi hayotida oilaviy qadriyatlarning ahamiyati, oilaviy qadriyatlarning bugungi kunda saqlanib qolish tamoyillari yortilgan.