O’SMIRLAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlar bilan ishlashda qo‘llaniladigan psixologik yondashuvlarning nazariy va amaliy jihatlari keng yoritilgan. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, shaxs rivojlanishidagi o‘rni, ijtimoiy muhitning ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, individual yondashuv, empatiya, motivatsiya, muloqot madaniyati va konfliktlarni boshqarish usullari asoslab berilgan. Maqola natijalari ijtimoiy pedagoglar, psixologlar va ta’lim sohasi mutaxassislari uchun amaliy ahamiyatga ega.