FERMER XO‘JALIKLARI FAOLIYATINI QISMAN KUZATISH TIZIMIDA FOYDALANILADIGAN STATISTIK METODLAR. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tadqiqot fermer xo‘jaliklari faoliyatini qisman kuzatish tizimida statistik metodlarning ahamiyatini o‘rganadi. Fermer xo‘jaliklarining samaradorligini oshirish uchun statistik metodlar orqali ma'lumotlarni to‘plash, tahlil qilish va qaror qabul qilish jarayonlarini yaxshilash mumkin. Ushbu tadqiqotda statistik metodlarning turli xil qo‘llanilishi va ularning fermer xo‘jaliklari faoliyatidagi o‘rni ko‘rsatib beriladi.