KURASH DARSLARINI KUZATISH VA TAHLIL QILISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kurash darslarini kuzatish va tahlil qilishning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritilgan. Ta’lim jarayonida kurash mashg‘ulotlarining samaradorligini oshirish, o‘quvchilarning jismoniy va ma’naviy rivojlanishiga ta’siri, shuningdek, pedagogik kuzatuv metodlari asosida darslarni tahlil qilish usullari ko‘rib chiqilgan. Kurash darslarida o‘quvchilarning faolligini oshirish, texnik va taktik ko‘nikmalarni shakllantirish hamda murabbiy faoliyatini baholash mezonlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari kurash mashg‘ulotlarini yanada takomillashtirishga xizmat qiladi.