FAST-FOOD XIZMAT KO‘RSATISH SOHASIDA CRM TIZIMLARINI JORIY ETISHDAGI MUAMMOLAR VA YECHIMLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada CRM tizimlarining mohiyati, vazifalari va biznesdagi o‘rni batafsil tahlil qilinadi. CRM mijozlar bilan munosabatlarni boshqarishda samaradorlikni oshiruvchi strategik vosita sifatida ko‘rib chiqiladi.