“MAHSULOT YORLIQLARI VA QADOQLASH TARJIMASI“ (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada xalqaro savdoda mahsulot yorliqlari va qadoqlash materiallarini tarjima qilishning o‘ziga xos xususiyatlari, yuzaga keladigan leksik-semantik muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi. Shuningdek, lokalizatsiya jarayonida madaniy va huquqiy omillarning ahamiyati yoritib beriladi.