MAKTABGA MOSLASHISHDAGI QIYINCHILIKLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabga yangi kelgan o‘quvchilarning moslashish jarayonidagi qiyinchiliklar, ularning sabablari va psixologik yechimlari yoritilgan.