PSIXOLOGIYADA MASHGʻULOTLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI, OʻQUVCHILAR UCHUN FOYDALI JIHATLARI HAMDA PSIXOTERAPIYA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada psixologik mashg‘ulotlarning maktab sharoitida o‘quvchilar uchun ahamiyati, ularning ijtimoiy, emotsional va kognitiv rivojlanishiga ta’siri yoritilgan.