БУЮК БРИТАНИЯ СОЛИҚ ТИЗИМИДА КОРХОНАЛАР ФОЙДА СОЛИҒИ - Рахимов Матназар Юсупович; Юнусов Жасур Нуритдинович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Буюк Британия солиқ тизимидакорхоналар фойдасига солинадиган фойда солиғи, солиқ қонунчилигинуқтаи назаридан даромад деб ҳисоланадиган ва даромад сифатидақаралмайдиган тушумлар, солиқ базасидан чегириладиган вачегирилмайдиган харажатлар, солиқ ставкалари ва имтиёзлар кўрибчиқилган.