ИҚТИСОДИЙ ТАҲЛИЛ ВА УНИНГ МУАММОЛИ ЖИҲАТЛАРИ - Рахимов Матназар Юсупович (Ustozlar uchun, 2025)
Иқтисодий таҳлилнинг Ғарб ва Шарқ давлатларидагишакли, мазмунидаги тафоввутларнинг мавжудлиги, ягона концепциясийўқлиги унинг назарий, ташкилий, методологик ва амалий жиҳатларидакескин фарқланишларни юзага чиқармоқда. Бу албатта, мавжудтизилмаларнинг йиллар давомида шаклланиб келган амалдагибошқарувнинг фарқли жиҳатлари билан боғланади. Ушбу мақолдаиқтисодий таҳлилнинг замонавий муаммолари ва уларнинг айримжиҳатларига кенгроқ тўхталиб ўтилган.