ASOSIY VOSITALAR XAMDA NOMODDIY AKTIVLAR XISOBI VA UNI OCHIB BERISH BHXS MISOLIDA - Rozmatova Umida Yuldashevna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada tijorat banklarida buxgalteriya xisobi vahisobotida, Asosiy vositalar hisobi va nomoddiy aktivlar xisobi, uni ochibberishning BHXS misolida, bunda asosan hisobotni ishlab chiqishga asosbo‘luvchi asosiy xujjatlar haqida ham ma’lumotlar berilgan