КРЕДИТ ТАШКИЛОТЛАРИНИНГ МИКРОКРЕДИТЛАШ ЖАРАЁНИНИ ТАҲЛИЛИ ВА РИВОЖЛАНИШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Дўсбоев Ўткир Хидирович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада кредитлаш ташкилотларинингмикрокредитлаш жараёнлари, уларнинг жорий ва истиқболдагиривожланишининг тенденциялари, таҳлилий хулосалари, амалий ечимларитакомиллаштиришнинг муҳим таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.