ЖИСМОНИЙ ШАХСЛАРНИ КРЕДИТЛАШНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Абдуназаров Шохрух Акром ўғли (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада кредитлаш ташкилотларинингжисмоний шахсларни кредитлашнинг амалдаги ҳолати, унинг жорий ваистиқболдаги ривожланишининг тенденциялари, таҳлилий хулосалари,амалий ечимлари такомиллаштиришнинг муҳим таклиф ва тавсияларишлаб чиқилган.