КОНСОЛИДАЦИЯЛАШГАН МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТ ТУЗИШНИНГ АҲАМИЯТЛИ ЖИҲАТЛАРИ - Хожиева Г.Ҳ. (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу тезисда консолидациялашган молиявийҳисоботларни тузишнинг бугунги кундаги аҳамияти, вазифалари,консолидациялашган молиявий ҳисоботни тузувчи хўжалик юритувчисубъектлар ва ҳисобот шакллари ҳақидаги фикрлар ёритилган.