ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРНИНГ КРЕДИТ ВА ҚАРЗ МАБЛАҒЛАРИНИНГ ИҚТИСОДИЙ МОҲИЯТИ ҲАМДА АҲАМИЯТИ - Маҳмудова Гўзал Самаджон қизи (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнингиқтисодий фаолият юритиши натижасида юзага келадиган кредит ва қарзмаблағлари билан боғлиқ иқтисодий муносабатларнинг моҳияти ва аҳамиятиочиб берилган.