JISMONIY SHAXSLARDAN OLINADIGAN DAROMAD SOLIG‘I VA IJTIMOIY SOLIQ HISOBOTINI TO‘LDIRISH AMALIYOTI - Zuhriddin Qahharov (Ustozlar uchun, 2025)
Tezisda jismoniy shaxslardan olinadigan daromad solig‘i va ijtimoiy soliqhisobotini to‘ldirish amaliyoti ko‘rib chiqiladi. Ushbu hisobotlarni to‘ldirishjarayonlari, huquqiy asoslari, soliq to‘lovchilar uchun muhim jihatlar hamdaamaliy tavsiyalar haqida ma'lumotlar beriladi. Shuningdek, O‘zbekistonRespublikasining tegishli qonun hujjatlari va soliq kodeksiga oid tahlillarkeltiriladi.