ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА КИЧИК БИЗНEC CУБЬEКТЛАРИНИНГ ФАОЛИЯТИНИ ТАҲЛИЛИ - Маматкулов Бахтиёр Халмурадович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада тадқиқ кичик этишда, бизнесни бошқаришнингметодологик асосларини бошқарув назариясиамалиётининг ривожланиш даврларига алоҳида тўхталиб ўтилган. Шубилан бирга, ҳозирги рақамли иқтисодиётни модернизация қилишбўйичашароитида кичик бизнес бошқарувини такомиллаштириш хулосалар келтирилган.