БАНКЛАРИДА КРЕДИТ ПОРТФЕЛИ АУДИТИНИНГ ЗАРУРЛИГИ - Ядгарова Малика Лутпиллаевна (Ustozlar uchun, 2025)
Тижорат банкларида кредит портфелини аудит қилишнинг зарурлиги, аудит дастурларини ишлаб чиқиш, маммоликредитларни бартараф этишда аудитнинг муҳимлиги акс эттирилган, муаммоли кредитлар, ва уларни бартараф этиш, аудитнинг ролини ошириш усуллари ёритилган