AUDITORLIK FAOLIYATIDA TAHLILIY AMALLARDAN FOYDALANISHDA ZAMONAVIY RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH ISTIQBOLLARI - Choriyev Isroil Xamzayevich (Ustozlar uchun, 2025)
Respublikamizda auditorlik faoliyati rivojlanishining bugungi bosqichida auditorlik xizmatlarini ko‘rsatishda ilg‘or xorijiy tajriba bilan bir qatorda zamonaviy axborot texnologiyalaridan keng foydalanish talab etiladi.