IQTISODIY TAHLILINI TAKOMILLASHTIRISHDA XALQARO TAJRIBALARNI QO‘LLASH MASALALARI - Qlichev Baxtiyor Pardayevich (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada korxonalar operatsion faoliyati tahlilini tashkil etish xalqaro amaliyotda qoʻllaniladigan CALS texnologiyalarining mohiyati ochib berilgan. Ushbu texnologiyani qoʻllashning amaliy jihatlari va xususiyatlari yoritilgan.