ҲОВУЗ БАЛИҚЧИЛИГИДА ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ТАННАРХИНИ РЕЖАЛАШТИРИШНИНГ УСЛУБИЙ ТАЪМИНОТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Досмуратова Шахиста Кенгашовна (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада бизнeс-рeжа балиқчилик хўжалиги ривожланиши учун асос сифатида ўрганилган. Бизнес-режа тушунчасиназарий жиҳатдан тадқиқ қилинган ва муаллифлик ёндашуви шакллантирилган. Бизнес-режа тузилиши бўйича иқтисодий манбалардаги ёндашувлар тадқиқ ва таҳлил қилинган, улар асосида балиқчилик хўжалиги учун бизнес-режа тузилиши тавсия этилган