KREDIT FOIZ STAVKALARIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR TAHLILI - Orifova Dilnoza Obid qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tadqiqotda tijorat banklari tomonidan taqdim etilayotgan kreditlarning foiz stavkalariga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan.  Kredit foizlariga nafaqat bank ichki siyosati bilan bog’liq omillar, balki  mamlakat iqtisodiyoti va siyosati bilan bog’liq omillar ham ta’sir ko’rsatadi