ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАРНИ МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТНИНГ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАРИ ТАЛАБЛАРИ АСОСИДА БАҲОЛАШ - Н.Алимханова (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнинг товар-моддий захираларини молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари асосида баҳолаш ҳамда ҳисобини юритиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган. Шунингдек, товар-моддий захираларнинг ўзига хос  хусусиятлари ҳамда молиявий ҳисоботларда уларни акс эттириш масалалари ёритиб берилган