KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH VA AHOLI BANDLIGINI TA’MINLASHDA HUNARMANDCHILIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASH - Jalilova Shaxnoza; A.T.Umirov (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada respublikamizada milliy hunarmandchiliknirivojlantirish bo’yicha olib borilayotgan islohatlar, muammolar va ulargayechimlar izlash borasida fikrlar bildirilgan.