ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ТИЗИМИДАГИ МУАССАСАЛАРИДА БЮДЖЕТДАН ТАШҚАРИ МАБЛАҒЛАРНИНГ НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Д.Э.Норбеков (Ustozlar uchun, 2025)
Бюджет ташкилотларида бюджетдан ташқаримаблағларнинг ҳосил бўлиш манбалари ва уларнинг назоратига оидахборотларнинг зарурлиги тадқиқ этилган.