КЎЧМАС МУЛК ҚИЙМАТИНИ БАҲОЛАШДАГИ УСЛУБИЙ ЁНДАШУВЛАР - Ишонқулов Низамжон Файзуллаевич (Ustozlar uchun, 2025)
Илмий тезисда кўчмас мулк қийматини баҳолашга доир услубийёндашувлар акс эттирилган. Жумладан, Ўзбекистон Республикасинингягона миллий баҳолаш сандартларига кўра, баҳолаш ташкилотларитомонидан амалиётда кўчмас мулк қийматини баҳолашдаги баҳолашёндашувларида қўлланиладиган қиёслаш усулини корреляция-регрессиятаҳлили усули ёрдамида амалга оширилиши кўриб чиқилган.