ДАВР ХАРАЖАТЛАРИ АУДИТИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШ ВА ЎТКАЗИШ - Атамуратов Убайдулла Жавлиевич (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада мамлакатимизда фаолият юритаётганаудиторлик ташкилотлари томонидан ўтказилаётган молиявий ҳисоботаудитида давр харажатларини аудиторлик текширувидан ўтказиш бўйичамуаммолар ёритиб берилган ҳамда мазкур муаммоларни бартараф этишбўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.