OYBEK VA A. QAHHOR ADABIY TANQIDIY QARASHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Oybek va Abdulla Qahhorning adabiy-tanqidiy qarashlari, ularning o‘zbek adabiyoti taraqqiyotidagi o‘rni hamda badiiy tafakkur rivojiga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Shuningdek, ijodkorlarning tanqidiy-estetik prinsiplari, adabiyotga yondashuv uslublari va qarashlaridagi umumiylik hamda farqli jihatlar yoritiladi.