SOCH VA BOSH TERISI SIFATINI YAXSHILASHDA PLAZMOTERAPIYANING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada soch va bosh terisi sifatini yaxshilashda plazmoterapiya usulining ilmiy-nazariy asoslari, tarixiy taraqqiyoti, zamonaviy amaliyoti va empirik tadqiqotlar tahlili bayon etilgan. Plazmoterapiya soch follikulalarining faoliyatini rag‘batlantirish, bosh terisida mikrotsirkulyatsiyani yaxshilash va tiklanish jarayonlarini tezlashtirishda muhim o‘rin tutadi. Shu bilan birga, usulning afzalliklari, cheklovlari va zamonaviy tibbiyotda qo‘llanish holatlari o‘zbek va xalqaro adabiyotlar asosida chuqur yoritiladi. Plazmoterapiyaning soch to‘kilishida qo‘llanilishi va uning natijalari bo‘yicha mavjud bahs-munozaralar hamda istiqbollari muhokama qilinadi.