BOLALARDA DIQQAT YETISHMASLIGI HAMDA ULARGA PSIXOLOGIK YORDAM KOʻRSATISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda diqqat yetishmasligi muammosi, uning psixologik sabablari va namoyon bo‘lish xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, bunday bolalarga samarali psixologik yordam ko‘rsatish usullari tahlil qilinadi.