BEHBUDIYNING PUBLISISTIK MAQOLAR TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada M.Behbudiyning publitsistik merosining jamiyatdagi o'rni,uning bebaho asarlarining yoshlarimizning ma'naviyatiga ko'rsatgan ta'siri va Behbudiy asarlariga yurtimizda ko'rsatilgan munosabat yorqin aks ettirilgan.Bulardan tashqari maqolada Behbudiy hayotiga doir aniq ma'lumotlar ham keltirilgan.