BULUTLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA LEARNING MANAGEMENT SYSTEM (LMS) TIZIMLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bulutli texnologiyalar asosida yaratilgan Learning Management System (LMS) tizimlarining arxitekturasi, funksional imkoniyatlari va ta’lim jarayonidagi transformatsion roli ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, bulutli infratuzilmaning ta’lim samaradorligiga ta’siri va LMS tizimlarining istiqbollari yoritiladi.