AI YORDAMIDA TAQDIMOT MATNLARINI OPTIMALLASHTIRISH VA STRUKTURANI SHAKLLANTIRISH. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ishda sun’iy intellekt (AI) yordamida taqdimot matnlarini optimallashtirish va ularning tuzilmasini samarali shakllantirish masalalari yoritiladi. Zamonaviy axborot texnologiyalari sharoitida taqdimot materiallarini aniq, tushunarli va mantiqiy ketma-ketlikda tayyorlash muhim ahamiyat kasb etadi. AI vositalari yordamida matnlarni tahlil qilish, qisqartirish, muhim g‘oyalarni ajratib ko‘rsatish hamda slaydlar tuzilishini yaxshilash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Natijada, taqdimot samaradorligini oshirish va auditoriyaga ta’sirini kuchaytirish yo‘llari asoslab beriladi.