ZO‘RAVONLIK PROFILAKTIKASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zo‘ravonlik profilaktikasida psixologik xizmatning o‘rni va ahamiyati, zo‘ravonlikning oldini olishda psixologlarning vazifalari hamda ta’lim muassasalarida olib boriladigan profilaktik ishlarning samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va jamiyat hamkorligining muhim jihatlari tahlil qilingan.