PEDAGOGIK JAMAOA BILAN SAMARALI MULOQOT VA HAMKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik jamoa ichida samarali muloqot va hamkorlikni rivojlantirishning psixologik-pedagogik asoslari, jamoaviy ishlash madaniyati hamda ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, kommunikativ ko‘nikmalar va jamoada ijobiy psixologik muhit yaratish usullari tahlil qilingan.