OILAVIY MUNOSABATLAR VA BOLA KOGNITIV RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy munosabatlarning bola kognitiv rivojlanishiga ta’siri, shuningdek, tafakkur, xotira, diqqat va nutq rivojlanishida oilaning o‘rni psixologik jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, sog‘lom oilaviy muhitning bola intellektual rivojlanishidagi ahamiyati yoritilgan.