MAKTAB, OILA VA MAHALLA HAMKORLIGI KONSEPSIYASI, TALIM TARBIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktab, oila va mahalla o‘rtasidagi hamkorlik konsepsiyasi, uning ta'lim-tarbiya samaradorligini oshirishdagi roli va ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.M.Mirziyoyevning ta'lim sohasidagi islohotlarga doir fikr-mulohazalari, hamda mavzuga oid qonun va farmonlar ko‘rib chiqiladi. Maqtola uch tomonlama hamkorlik modelini shakllantirish yo‘llari va uni amaliyotga tatbiq etish mexanizmlarini o‘rganadi.