DAG‘AL DALACHOY (HYPERICUM SCABRUM L.) O‘SIMLIGINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada dorivor oʻsimliklardan biri bo‘lgan  dag‘al dalachoy ( Hypericum scabrum L.)  o‘simligining kimyoviy tarkibi, qo‘llanishi va o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan .