OʻZBEKISTON FLORASINING QADIMIY VAKILI - ASTRAGALUS SIEVERSIANUS VA UNING DORIVORLIK SALOHIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Astragalus sieversianus o‘simligining botanik xususiyatlari, dorivorlik salohiyati va xalq tabobatidagi qo‘llanilishi yoritiladi. Shuningdek, uning O‘zbekiston florasidagi o‘rni va saqlab qolish zarurati haqida ma’lumotlar beriladi.