YUQORI SINF O‘QUVCHILARINING KASBIY TANLOVINI QO‘LLAB-QUVVATLASHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yuqori sinf o‘quvchilarining kasbiy tanlovini qo‘llab-quvvatlashda innovatsion texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Kasbiy yo‘naltirish jarayonida zamonaviy raqamli platformalar, psixologik testlar, onlayn maslahat tizimlari va multimedia resurslaridan foydalanish o‘quvchilarning ongli va to‘g‘ri kasb tanlashiga yordam beradi. Maqolada innovatsion texnologiyalar orqali kasbiy qiziqishlarni aniqlash, shaxsiy qobiliyatlarni baholash hamda kasbiy moslikni aniqlash imkoniyatlari tahlil qilingan.