FEL SO‘Z TURKUMI VA UNING O‘ZBEK TILIDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek tilidagi mustaqil so‘z turkumlaridan biri bo‘lgan felning grammatik xususiyatlari, ma’no turlari, gapdagi vazifasi hamda nutq jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, felning zamon, mayl, nisbat va shaxs-son kategoriyalari haqida ma’lumot berilib, uning til tizimidagi o‘rni ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan.