KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA MAKTABGA MOSLASHUVNING YOSH-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda maktabga moslashuvning yosh-psixologik xususiyatlari, ushbu jarayonga ta’sir etuvchi omillar hamda moslashuvni samarali tashkil etishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilingan. Shuningdek, bolaning psixologik tayyorgarligi, bilish jarayonlari, emotsional rivojlanishi va ijtimoiy moslashuvining o‘ziga xos jihatlari hamda maktab psixologi, pedagog va ota-onalar hamkorligining ahamiyati yoritilgan.