PSIXOLOG KASBIY FAOLIYATINING SAMARADORLIGINI TA’MINLOVCHI OMILLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada psixolog kasbiy faoliyatining samaradorligini ta’minlovchi asosiy omillar, psixologning kasbiy kompetensiyasi, shaxsiy va kasbiy sifatlari, etik tamoyillarga rioya etishi hamda doimiy kasbiy rivojlanishning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik xizmat sifatini oshirishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.