SURDOPEDAGOGIK FAOLIYATDA ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada surdopedagogik faoliyatda zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarni o‘qitish va tarbiyalash jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv metodlar hamda innovatsion pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning bilish faolligini rivojlantirish va ularning ijtimoiy moslashuvini ta’minlash masalalari ko‘rib chiqilgan.