"АТ-ТУҲФАТУЗ ЗАКИЯТУ ФИЛ-ЛУҒАТИТ ТУРКИЙ" АСАРИДА ГРАММАТИКА ҚИСМИНИНГ ИСМ СЎЗ ТУРКУМИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада “Ат-туҳфатуз закияту фил-луғатит туркий” асарида араб тили грамматикаси асосида ўзбек грамматикаси яратилиш асоси, ҳамда унда исм сўз туркуми берилиши ҳақида сўз юритилган.