O‘QUVCHILARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLARNING ILMIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarga ta’lim-tarbiya berishda psixologik yondashuvlarning ilmiy asoslari, ta’lim jarayonida shaxsning yosh va individual xususiyatlarini hisobga olishning ahamiyati hamda samarali psixologik metodlarning qo‘llanilishi tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim sifati va tarbiyaviy samaradorlikni oshirishda pedagog, maktab psixologi va ota-onalar hamkorligining o‘rni yoritilgan.