O‘QUVCHILARNING NUTQ KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy til o‘rganish jarayonida o‘quvchilarning nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishda innovatsion metodlar va yondashuvlarning ahamiyati, hamda ular orqali o‘quvchilarda samarali og‘zaki va yozma nutqni shakllantirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Dars jarayonlarida kommunikativ, interfaol va integrativ yondashuvlardan foydalanilishining amaliy natijalari tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’limda zamonaviy texnologiyalar, raqamli resurslar va onlayn platformalarning o‘rni yoritiladi. Maqolada zamonaviy yondashuvlar asosidagi ish tajribalari tahlil qilinib, ularni dars jarayonlariga tatbiq etish bo‘yicha xulosalar beriladi.